30 junlogo ontwerp R3 Bou...

Voor R3 Bouwservice heeft totdetweede een aantal serieuze voorstellen gedaan voor de herziening van hun huidige logo en identiteit. De ruimtelijke benadering en de combinatie tussen de 'R' en '3' opzoeken heeft een divers aantal goede voorstellen opgeleverd.

Lees verder

18 aprQC one logo-ontwerp

Voor QC one, een bedrijf wat toeziet op de kwaliteit van fruit afkomstig van het land tot aan de schappen, hebben wij een identiteit ontworpen. Momenteel zijn wij nog volop bezig met het ontwikkelen van nieuwe middelen voor QC one.

Wel kunnen wij met gepaste trots het logo presenteren, dat in verschillende uitingsvormen terug kan komen; als ...

Lees verder

16 aprNieuwe visitekaartjes

Na een prachtig stukje programmeerwerk opgeleverd zien worden moet ook de rest van onze oude huisstijl eraan geloven. Hoewel kaartjes kaartjes blijven willen wij ze graag wat speciaals meegeven. Enkelzijdig mat, geplakt op Fedrigoni Copperplate, of juist de Tabacco van Proost en Brandt, laser gesneden, gedeeltelijk gestansd, er is teveel ...

Lees verder

12 aprtestcase i-phone ho...

In eerste instantie dachten wij een hoesje van hout te kunnen ontwikkelen voor de i-phone. We hebben we getracht dit voor elkaar te krijgen. Probleem was de dikte; niemand wil het idee hebben een blok hout mee te moeten zeulen, te dun betekende teveel gevaar voor breken.

Lees verder