switch

over

Onder de naam totdetweede werkt de ontwerper Guus dos Santos samen met andere creatieven aan diverse projecten. 

totdetweede heeft als doel het ontwerpen van originele oplossingen op het gebied van zowel nieuwe als gangbare, traditionele media.

Zelfstandig of in samenwerking met anderen maak ik de volgende producten:

applicatie ontwerp en interface design, informatie als interactie ontwerp, web applicaties als websites, huisstijl /identiteit ontwerp, logo ontwerp, boek ontwerp, product /ruimtelijke vormgeving en overige grafische vormgeving.

switch

werkwijze

Samenwerking in ons vak is van groot belang om het enthousiasme door te kunnen vertalen naar een op maat gemaakt product of het leveren van een goede dienst. 

Zelf denk ik graag buiten bestaande kaders en ben altijd op zoek naar vernieuwing en streef er naar om het gevoel en de visie van de opdrachtgever door te vertalen in een pakkend en eigen ontwerp. Ik ben een gedreven, ervaren ontwerper met een grote passie voor design en techniek op zowel ruimtelijk als twee dimensionaal vlak. Samen met zijn creatieve netwerk van andere professionals staat hij in voor kwaliteit.

switch

samenwerkingsverbanden

totdetweede beschikt over een klein maar kwalitatief hoogwaardig netwerk en is voortdurend op zoek naar nieuwe samenwerkingsverbanden.  

totdetweede staat in voor kwaliteit van samenwerkende partners en laat zich prikkelen om het maximale uit de opdracht te halen: van een designprodukt in beperkte oplage, een rendering van een nieuw te ontwerpen interieur, tot aan een gedrukte huisstijl met website en applicatie.